torsdag 10 september 2009

With a ticket to ride...

På söndag morgon bär det av till Berlin och lägenheten i Prenzlauer Berg. Spännande, inte minst för lilla Klara som aldrig varit utomlands tidigare, eller flugit heller för den delen.
Har knåpat ihop en liten reskompis till henne av en gammal tröja. Och eftersom det är höst virkade jag en liten halsduk också.

4 kommentarer:

  1. Åh, åker ni redan på söndag!! Då kanske vi inte hinner ses innan dess. Men desto mer efteråt. ;-)

    Om vi inte hinner höras - kram och ha en underbar resa!!

    PS! Jag kan ha varit för snabb med att tacka ja till barnkalas. Kan hända att vi kommer vara bortresta, men då tittar vi självklart in en annan dag och firar.

    SvaraRadera
  2. Fasiken vad du är produktiv! Fattar faktiskt inte hur du lyckas knåpa så mkt. Dessutom har jag inte fått se nya symaskinen! Måste måste.
    Tack för igår och present. Ps Amanda kan i alla fall inte hantera boken själv :( Men det går att limma så ingen fara, men kanske ett litet tips att små barnhänder är fruktansvärt starka. Men bara den skulle hon ha nu på morgonen och titta i (vi läste den två gånger innan sängdags).

    SvaraRadera
  3. Ullis- Ja, vi kommer ses mycket efter resan...typ varje dag. :-)

    Ann-Charlotte- Jo, barn och böcker är en svår kombination...men kul har dem. Klara bara älskar alla Miffy-böcker, vilket också syns på dem. :-)

    SvaraRadera
  4. hihi, så är det, och så får det vara. Men lite skar det i hjärtat att se små fåglar flyga istället för att sitta tryggt på grenen. Ps planerar att handarbeta ikväll om du känner tillräckligt ro för att komma över.

    SvaraRadera